Mislukte woningoverval in Beesel

112 Beesel Nieuws

Zaterdagavond is een woning aan de Holleweg in Beesel overvallen. De vrouw had boodschappen gedaan en wilde via de achterdeur de woning binnengaan waarna ze door twee onbekende daders naar binnen werd geduwd. Omdat het alarm vervolgens afging is het duo gevlucht en heeft dan ook geen buit gemaakt. De bewoonster raakte niet gewond.

De politie heeft ter plaatse onder andere een sporenonderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk of er gebruik is gemaakt van wapens. De politie stuurde een burgernet bericht uit om uit te kijken naar de twee verdachten. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 8844 of anoniem via Stichting M. (0800 7000). Vermoedelijk zijn de daders in een auto weggereden.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/jBJ3P0b4GdY?fs=1″ vars=”ytid=jBJ3P0b4GdY&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1760″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged