Achtervolging door Reuver eindigd in Tegelen

112 Nieuws Reuver

De politie heeft zaterdagavond een 22-jarige man uit Tegelen opgepakt na een achtervolging door Belfeld en Reuver. Een patrouille van politie zag een auto met zeer hoge snelheid rijden over de Rijksweg Zuid vanuit Reuver naar Belfeld.

In Belfeld kreeg de bestuurder een stopteken waaraan hij niet voldeed. Op de Boxhoverweg draaide hij plotseling de auto waarop de agenten hem herkenden. De achtervolging ging door de buitengebieden van Belfeld en Reuver, waarbij de politie de auto uit het oog is verloren.

Daarop zijn de agenten naar Tegelen gegaan waar ze de verdachte op de Plataanstraat zagen lopen. In eerste instantie kon hij geen id-bewijs overhandigen en gaf hij een valse naam op. Daarop is hij aangehouden voor zowel rijden onder invloed, voor gevaarlijk rijgedrag, het rijden zonder rijbewijs en wapenbezit. Dit laatste omdat in zijn auto, die een paar straten verderop stond, een wapen werd aangetroffen.

Tummers advertentie

Tagged