Grote brand op bedrijventerrein in Weert

112

Zondagavond heeft er een grote brand gewoed in een bedrijfspand aan de Kraanmeester in Weert. De brand brak rond half elf uit, de brandweer zette groots in. Het betreft een pand van het bedrijf Q Trading, een verkoper van quads en scooters. De brand werd uiteindelijk uitslaande brand werd, toen heeft de brandweer naastgelegen panden en hallen te vergeefs proberen te beschermen. De brand sloeg door naar een naast gelegen pand.

Ook werden er metingen verricht om te zien of er geen gevaarlijke stoffen vrij zijn gekomen bij de brand, waarbij lichte concentraties gevaarlijke stoffen zijn gemeten. Deze hebben echter geen gevaar voor de omgeving opgeleverd.

Het sein brandmeester is kort na middernacht gegeven. De brandweer is nog enige tijd bezig met nabluswerkzaamheden. De politie zal de oorzaak van de brand onderzoeken.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/jcFcZdY7yvc?fs=1″ vars=”ytid=jcFcZdY7yvc&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1586″ /]

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged