Drukte voor Reuverse ondernemers in Swalmen

Nieuws Reuver

De bedrijven Mr. Present, Ask! for Graphics en Koek & Peer in Swalmen zijn zoals bekend de belangrijkste merchandise partners voor de 3FM actie Serious Request. Ask! heeft vooraf vele merchandise ontwerpen gemaakt die Mr. Present in opdracht van 3FM heeft mogen produceren. Koek & Peer is het bedrijf achter de seriousrequestshop.nl, waar men merchandise artikelen kan bestellen dat ten goede komt voor de actie.

Maandag ging de webshop online, zonder enige aankondiging werd er in een paar uur tijd honderden bestellingen geplaatst. De Reuverse ondernemer Roger Hermans achter Mr. Present heeft het volgende laten weten “Het aantal bestellingen op de 1e dag heeft een nieuw record in alle jaren gezet.” Het bedrijf heeft huidig personeel op de inpak afdeling gezet om de enorme piek van ruim 1100 bestellingen te kunnen verwerken. Komende dagen zullen de aantallen sterk toenemen. Reuverse ondernemer Bart Vincent achter Koek & Peer was ook verrast, op de eerste dag bezochten ruim 14.000 belangstellende de website. Het Serious Request begint pas op 18 december en duurt tot 24 december. Ruiver.nl volgt de Reuverse ondernemers mee in Enschede en de 3FM actie op 20 en 21 december.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/nYOwC9Tn1ME?fs=1″ vars=”ytid=nYOwC9Tn1ME&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7766″ /]

Tummers advertentie

Tagged