Feestelijke afronding project Meerlebroek

Events Gem. Beesel Nieuws

Het project Meerlebroek is een succesvol voorbeeld van realisatie van een mooier, natuurlijker en economisch rendabeler platteland. In 2007 is de gemeente gestart met de realisatie van het projectplan. Nu, vijf jaar later, zijn de mooie resultaten van het project zichtbaar. De gemeente Beesel, de Provincie Limburg en andere betrokken partijen kijken dan ook met trots terug op de afgelopen jaren.

Wethouder Smolenaars en gedeputeerde Van der Broeck informeerde de aanwezigen over de oplevering en de ontwikkeling van het project “Meerlebroek”. Een project dat enkele jaren geduurd heeft en vele miljoenen. Ondanks de hoge kosten is het met ruim 1 miljoen bezoekers pér jaar in het Limburgse natuurgebied  zijn de kosten beperkt en snel terug verdiend. Met een plattegrond puzzel werd op ludieke wijze de feestelijke afsluiting van het project compleet gemaakt.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Vfdk3ysMD5Q?fs=1″ vars=”ytid=Vfdk3ysMD5Q&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4640″ /]

Tummers advertentie

Tagged