Ook Reuver in het LVK

Events Nieuws Reuver

Tijdens de jaarlijkse liedjesavond van V.V. De Windjbuujels is er weer hard gestreden om de eerste plaats. Dit jaar heeft Pascal Gommans om zijn liedje Windjbuujelslaeger 2013 te noemen. Het liedje genaamd ‘Vastelaovesleefde is…’ is geschreven door Jack Claessen en Ger Geerlings maakte de tekst.

Er is besloten het liedje in te sturen voor het LVK 2013. Hier hopen de vertolker en de schrijvers natuurlijk op een goed resultaat. Zaterdag 8 en 15 december worden de 237 liedjes beoordeeld door de hoofdjury waarna maandag 17 december de 60 halve finalisten bekend worden gemaakt tussen 19.00 en 20.00 uur op L1-radio in het programma Plat E-weg.

Ook dit jaar hebben De Windjbuujels weer een CD gemaakt met de nummers 1,2 en 3 van de liedjesavond en nummer 1 van de Blageliedjesmiddag. Deze CD genaamd ‘Meziek is Sjiek’ is te koop bij Bruna, Café Ronckenstein, Café-Zalen De Paerssjtal en in het Windjbuujelwinkelke.

Naast Pascal Gommans, doet ook de groep Waat ein Gelök uit Beesel mee bij het LVK

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/PQEG7EJh990?fs=1″ vars=”ytid=PQEG7EJh990&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3742″ /]

Tummers advertentie

Tagged