Rabobank: Geen pinautomaat op Muldersplein

Regio Venlo

De Rabobank is op zoek naar een andere locatie voor een pinautomaat in Belfeld. Dat schrijft de bank in een brief aan al haar klanten in Belfeld. Daarin vraagt ze om mee te denken over een andere plek voor de geldautomaat. Als er geen andere plek wordt gevonden, zal er geen pinautomaat van de Rabobank komen in Belfeld.

De plek waar de automaat nu zit, zou niet langer meer verantwoord zijn volgens de bank “omdat er boven appartementen zitten en er wordt steeds zwaarder geschut in gezet bij plof- en ramkraken.

Afgelopen week werd de automaat voor de derde keer doelwit van een plofkraak. Daarbij is geld buitgemaakt. Belfeld.nu roept burgers op (klik hier) om te stemmen voor een nieuwe locatie van de automaat.

Tummers advertentie

Tagged