Nieuwjaars 6-kamp in Reuver

Events Gem. Beesel Offenbeek

Vriendengroep de Hateech vind dat het tijd is om iedereen weg te halen uit Scheveningen terug naar Reuver. Om dit te verwezelijken hebben ze de handen inelkaar gesloten met sportcafé ’t Heukske. Omdat op de Keulseweg geen nieuwjaarsduik mogelijk is hebben ze besloten een 6-kamp te organiseren, met spellen als Bierpulschuiven, pinguin voeren en kom jij droog aan de overkant ‘’Het beloofd een groot feest te worden met voor de winnaars een prijs van maar liefst €100,-‘’ Aldus Djen Geurts.

Het inschrijven voor de 6-kamp is geheel gratis en voor alle leeftijden. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Het festijn begint om 12.00u. Info & aanmelden kan via aanmelden@hateech.nl

De hele dag staat dan ook in een feestelijke sfeer met veel muziek. Maar de organisatie wil het nieuwe jaar niet openen zonder groot feest. Er is dan ook besloten om aansluitend een groot Aprés Ski feest te houden waarbij net als de vorige feesten sfeer op nummer 1 zal staan. De organisatie staat dan ook garant voor de beste muziek van nu en toen. ‘’We stopppen ook niet voor iedereen het ultieme 2013 feest gevoel heeft’’ Aldus Giovanni Lotze.

Heb jij geen zin om verplicht op familiebezoek te gaan? Wil jij niet stoppen met feesten? en ook nog eens kans maken op €100,-? Meld je dan snel aan met je team van min. 6 personen.

Tot 1 januari.

Tummers advertentie

Tagged