Mislukte plofkraak op pinautomaat in Reuver

112 Nieuws Reuver

Bij een pinautomaat aan het Raadhuisplein heeft donderdagmorgen rond 3.30 uur een mislukte plofkraak plaatsgevonden. Nog onbekende daders hebben vermoedelijk geprobeerd de automaat te bereiken door met een voertuig een toegangsdeur te verbreken wat mislukte. Mogelijk zijn de daders gestoord in hun werkzaamheden door een politiepatrouille die in de buurt reed. Bureau Forensische Opsporing stelt een onderzoek in op locatie.

De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gemaakt bij M. via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Onlangs was er nog een plofkraak op een pinautomaat in Belfeld, toen hebben de daders de pinautomaat opgeblazen. Mogelijk waren deze daders dat ook van plan, het is niet duidelijk als het om de zelfde gaat. Rond de kerst is het dieven gilde enorm actief in Nederland, met name in Limburg. De politie zet daarom ook extra patrouilles in rondom dorpen.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/9cPOlIqirtY?fs=1″ vars=”ytid=9cPOlIqirtY&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4951″ /]


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged