Verkeers-infarct door problemen met tunnel A73

Nieuws Regio Roermond Reuver

De tunnel Swalmen op de A73 is sinds half 11 dicht van noord naar zuid. Dat zorgde voor een file van ongeveer 10 kilometer. De sensoren van de hoogtedetectie werken niet door sneeuwval, meldt Rijkswaterstaat. Hoe lang de tunnel door het defect afgesloten blijft, is niet bekend. Het verkeer wordt omgeleid via de N271 via Swalmen. Rijkswaterstaat verwacht dat het wegennet rond 15.00 uur weer op orde is.

Wij hebben momenteel een live-stream lopen met een van onze webcam’s, die is te bekijken via cam.ruiver.nl (of klik hier)

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/y2areFbbSxM?fs=1″ vars=”ytid=y2areFbbSxM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1903″ /]

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged