Dronken man parkeert auto in voortuin

112 Regio Venlo

De politie heeft een man aangehouden die onder invloed van alcohol zijn auto in een voortuin van een woning Op ’t Aardbroek in Velden parkeerde en vervolgens wegreed.

Zaterdagavond rond 01.30 uur schrokken bewoners van een woning op ’t Aardbroek wakker van een auto die in de voortuin stond geparkeerd. Beplanting en een hekwerk raakte hierbij beschadigd. De bestuurder wist zijn auto uit de tuin te krijgen en reed weg richting de Dorpsstraat. Toen agenten ter plaatse bezig waren op de schade op te nemen, kwam de auto terug de straat in gereden. Hierop is de 51-jarige bestuurder uit Velden aangehouden. Uit controle bleek dat hij onder invloed van alcohol was. De man heeft daarop een rijverbod van tien uur gekregen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Tummers advertentie

Tagged