KNMI: Eerst dooi, later weer vorst en sneeuw

Gem. Beesel Nieuws

Het dooit komende dagen in het land, in Limburg gemiddeld 2 graden. IJzel en sneeuw maken plaats voor een aantal dagen met nu en dan regen. De wind neemt toe tot hard of stormachtig, kracht 8.  Komende nacht vallen er buien en zijn er opklaringen. Kijk voor het actuele weerbeeld op weerstation.ruiver.nl.

Maandag zijn er opnieuw buien en een naar noordwest draaiende wind. Het wordt gemiddeld 5 graden. In de avond draait de wind naar het  noorden tot noordoosten. Er stroomt dan koudere lucht ons land binnen. De buien krijgen een winters karakter met hagel en sneeuw. In de nacht naar dinsdag vriest het licht tot min 3 graden. Dinsdag zijn er sneeuwbuien en wordt het 2 graden. In de nachten vriest het gedurende de gehele week licht tot matig tussen 3 en 7 graden. Overdag ligt het kwik rond het vriespunt. Tegen het weekeinde komt er een volgende dooiaanval.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged