Trainster Bianca Burhenne genomineerd

Reuver Sport

Afgelopen weekend is bekend geworden dat trainster van TC-Ruiver, Bianca Burhenne, is genomineerd voor de titel “Tennisleraar van het jaar 2012”.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT)  samen met de afdeling Beroepsopleidingen van de KNLTB. De prijs is bedoeld als promotie voor het vak en kan andere leraren stimuleren hun sport nóg beter uit te dragen.

Begin november stond er in de nieuwsbrief van de KNLTB een oproep aan alle spelers, commissieleden, tennisscholen en collega trainers om via het bestuur waar de trainer lesgeeft, hun train(st)er voor te dragen. Het bestuur van TC Ruiver heeft deze kans aangegrepen om op deze manier Bianca voor haar goede werk voor onze club te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Ondanks dat deze nominatie al een zéér mooie prestatie is, hopen wij natuurlijk dat Bianca zich na zaterdag Tennisleraar van het jaar 2012 mag noemen!!” aldus TC-Ruiver op haar website. Bianca is trainster bij de tennisclub via TML (Tennis Management Limburg) waarmee zij onderling samenwerking hebben.

Op zaterdagmiddag  15 december zal de jury uit  vier genomineerden De Tennisleraar van het Jaar 2012  kiezen tijdens de KNLTB Tennis Masters in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Tummers advertentie

Tagged