Sportgala voor kampioenen te huldigen

Gem. Beesel Nieuws Sport

De Gemeente Beesel herbergt een rijk sport- en verenigingsleven. Dit is iets waar we samen trots op mogen zijn. Zoals u op Ruiver.nl kunt lezen laten de individuele sporters, teams en verenigingen uit de gemeente Beesel, in het land en ver daarbuiten regelmatig van zich horen. Tijd om deze kampioenen te huldigen en een goede traditie nieuw leven in te blazen .

Op dit moment is de Stichting Sportbeheer Beesel samen met de gemeente bezig met  de organisatie van het 1ste  Sportgala.  Het sportgala vindt plaats op vrijdagavond 22 februari 2013 in zalencentrum ‘de Schakel’ te Reuver. Tijdens dit sportgala worden de kampioenen gehuldigd. Daarnaast zijn er natuurlijk de optredens van bijzondere gasten uit de sportwereld en daarbuiten. Ook is er voldoende ruimte elkaar te ontmoeten en samen over de prestaties te praten.
Hoe kunt u kampioenen opgeven?
Wij nodigen u uit om de in de gemeente Beesel woonachtige kampioenen en teams van Beeselse verenigingen binnen uw vereniging over de periode 1 december 2011 tot en met 30 november 2012 op te geven. Tevens vragen wij u leden te nomineren die eventueel in aanmerking komen voor de Zilveren Speld, een vrijwilligerswaardering. Het is belangrijk dat u het reglement Sportgala doorleest voordat u de opgavenformulieren gaat invullen. Zo voorkomen we misverstanden/teleurstellingen. Informatie kun opvragen per e-mail: [email protected]

Sponsorgeld te verdienen!
De volledige opbrengst van de garderobe (met een minimum van 250,- Euro) zal ten goede komen aan een van de aanwezige verenigingen, zorg dus dat u erbij bent!

Tummers advertentie

Tagged