Gewapende overval op supermarkt

112 Regio Venlo

Vrijdagavond rond 18.30 uur kwam een man de supermarkt aan de Vossenerlaan binnen en hij bedreigde een van de cassières met een mes. De cassière werd gedwongen om de overvaller geld uit de kassa te geven.

Het buitgemaakte geld stopte de overvaller in een witte plastic zak met daarop een zwart Adidas logo. Daarna rende hij naar buiten. Twee medewerkers die de man achterna renden zagen dat hij buiten een andere man trof met wie hij samen wegvluchtte. De twee verdachten vluchtten te voet richting de Zolastraat in de richting van Hout-Blerick.

 De politie is gestart met getuigenverhoor en zij komt graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van deze zaak. De overvaller droeg sportschoenen met oranje veters. Hij had zijn gezicht bedekt met een capuchon. Als u informatie heeft kunt u bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme tips kunnen worden doorgebeld via 0800-7000. Voor de medewerkers van de supermarkt is slachtofferzorg ingeschakeld. Bij de overval raakte niemand gewond.

Tummers advertentie

Tagged