Meiden Bosdael en Jongens Meander winnen volleybaltoernooi

Beesel Nieuws Offenbeek Overige Reuver

De dames van Bosdael en de heren van Meander hebbne de basisscholen Volleybaltoernooi gewonnen. Sinds enkele jaren wordt voor de basisschooljeugd het scholenvolleybal georganiseerd. Ook dit jaar deden weer vele kinderen mee, volgens de organisatie zouden zich 230 kinderen hebben deelgenomen.

De verschillende scholen gingen met elkaar de strijd aan om natuurlijk allemaal met een tevreden gevoel en een volleybalervaring rijker naar huis te gaan. Vooraf de finale kregen 11 groepen gedurende 5 weken van de basisscholen Triolier, Meander, ‘t Spick en Bösdael elke vrijdag volleybaltraining. De trainingen stonden onder leiding van een vaste jeugdtrainer en verschillende leden van Revoc/VCB. Vorig jaar kwam de Meander met 3 van de 4 winst het beste uit het toernooi.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/EeDyeMcqhv0?fs=1″ vars=”ytid=EeDyeMcqhv0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1404″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged