Nep collecteurs actief in gem. Beesel

112 Nieuws Offenbeek Reuver

Afgelopen dagen heeft de Scouting in Reuver verschillende berichten binnen gekregen dat er twee mensen namens de Scouting geld inzamelden. De Reuverse Lambertus scouting heeft laten weten dat zij niemand op pad hebben gestuurd. Ook als zij wel iemand op pad hadden gestuurd, zouden ze dat in de bekende kleding doen.

De twee zijn als laatste gezien in Swalmen waar ze bij een winkel het kleingeld gewisseld hebben in papiergeld. Een anonieme bron heeft laten weten dat er z’n 20 euro gewisseld van het kleingeld dat uit de collectebus kwam. Mogelijk dat zij meer geld hadden verzameld, eerder op de dag zouden ze nog iets gekocht hebben bij een bakkerij in het Reuversveld. Of ze met geld hebben betaald uit de collecte bus is niet bekend.

De politie heeft de zaak momenteel in onderzoek. Het kan zijn dat deze personen nog actief zijn in de regio Beesel, Venlo & Roermond. De politie geeft het advies “Geen geld geven, en daarna meteen de politie bellen via 0900-8844“.

 

De twee verdachten, gezien op Prins Bernhardlaan in Reuver

Tummers advertentie