Toch klein beetje Reuver in het LVK

Nieuws Regio Venlo Reuver

Maandagavond heeft L1 de 60 halve finalisten bekend gemaakt van het LVK. Honderden artiesten hebben zich gemeld bij de LVK stichting met hem of haar liedje, waaronder ook de groep Waat ein Gelök uit Beesel en Pascal Gommansuit Reuver. Uit Noord-Limburg komen 22 halve finalisten, uit Midden-Limburg 11 en 27 uit Zuid-Limburg.

Wat de motievatie was van de vakjury om de deelnemers namens Reuver en Beesel niet door te laten gaan is vooralsnog onduidelijk. Wel is bekend dat de Reuverse Roy van den Broek door is met twee nummers. Echter neemt hij het op voor Blerick tegen drie concurrenten uit de zelfde stad. Roy is door met de nummers “Ik bin vastelaovend” en “Kluune op de buhne

Aan het eind van deze maand en begin januari volgen 3 halve finales. Het publiek kan dan zijn stem uitbrengen via een bon in de Limburgse kranten of via de telefoon. De top 3 van de hoofdjury wordt automatisch geplaatst voor de finale. Die vindt plaats op 1 februari in Maasniel.

Meer informatie over het LVK en het stemmen? klik hier stichtinglvk.nl
[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/XebUY51KRLI?fs=1″ vars=”ytid=XebUY51KRLI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1465″ /]

 

Tummers advertentie

Tagged