Belfeldse zussjes scoren in Luxemburg

Regio Venlo Sport

Voor Pea en Manon Smeets van schietvereniging de Grenssteek is het Internationale toernooi een mooi succes geworden. Pea die dit toernooi  gebruikte als voorbereiding voor het EK in Denemarken, kwam in 2 finales terecht van de mogelijke 3.

De  eerste dag werd ze 10e met een score van 386 ringen. De tweede dag werd ze in de wedstrijd 2e met een score van 395 ringen. En moest ze het in de finale ontgelden met achteraf een mooie maar teleurstellende 4e plaats. De derde dag was een mindere score als de dag ervoor en kwam ze met 391 van de baan en moest ze als 4e de finale in.

Daar ze nu voor de 2e keer in een finale stond en dit de belangrijkste finale was op de finaledag van het toernooi, had ze zich al hierop  mentaal kunnen voorbereiden. Met een mooie finale serie wist ze haar plaats te verstevigen en zelfs op te schuiven naar een zeer verdiende 2e plaats. Dit resultaat geeft een mooi perspectief voor de komende periode.

Tummers advertentie

Tagged