Dronken tiener doet nep-melding van schietpartij

112 Regio Roermond

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie een 17-jarige jongen uit Roermond aangehouden op verdenking van het bellen met 112 met een valse melding.

De jongen gaf omstreeks 02.45 uur aan de meldkamer door dat er op de Plutolaan in een woning een moord had plaatsgevonden en dat er geschoten was. Hierop zijn diverse patrouilles door de politie met spoed ter plaatse gekomen. Op de Hoekstraat in Maasniel werd de verdachte aangetroffen bij een telefooncel waar hij weg wilde rennen.

Hierop is hij aangesproken en bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De jongen is aangehouden voor het doen van een valse 112-melding en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft vervolgens de woning op de Plutolaan gecontroleerd waar niks aan de hand bleek te zijn. De bewoners lagen te slapen. De politie maakt proces-verbaal op.

Tummers advertentie

Tagged