Ruiver.nl in Enschede (deel1)

Gem. Beesel

Goede doelen krijgen zoveel mogelijk aandacht zo ook bij Ruiver.nl, zowel als lokaal als regionaal. Vooral bij de jaarlijkse actie van 3FM gebeurt er iets bijzonders. In het hele land worden initiatieven gestart om geld in te zamelen voor het Serious Request.

Natuurlijk zijn er in de gemeente Beesel ook diverse acties gaande, graag willen wij weten wie en wanneer er allemaal geld inzamelt voor 3FM. Laat het ons weten via e-mail, twitter of facebook. Donderdag en vrijdag is Ruiver.nl zelf aanwezig in Enschede om Limburgers, en miscchien ook inwoners van Reuver, Beesel of Offenbeek te volgen.

**UPDATE 1**
Na een lange reis aangekomen in Enschede. Bij het glazenhuis van 3FM, heel Enschede staat in het teken van Serious Request. Op elke hoek van de straat is wel iets te vinden dat te maken heeft met de actie. Net zoals er veel acties zijn in de gemeente Beesel om geld in te zamelen. Zijn er uiteraard ook in Enschede veel inzamelings acties. Wij gaan komende avond / nacht door zoeken naar de sfeer van Enschede. Naast de Tukkers, gaan we ook de BN’ers vragen wat Enschede uniek maakt tov de eerdere steden. En wat Limburg moet doen om het Serious Request in huis te halen.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/5SBf2j4IVf0?fs=1″ vars=”ytid=5SBf2j4IVf0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3004″ /]

Tummers advertentie

Tagged