Ruiver.nl in Enschede (deel 3)

Events

De laatste update vanuit Enschede, dan gaan we weer terug naar huis. Vele minuten aan beeldmateriaal opgenomen dat bestemd is voor de aftermovie, zal komende dagen gemonteerd worden. De montages die afgelopen uren zijn gepubliceerd zijn slechts korte impressie shots vanuit het Glazenhuis.

In samenwerking met Mr Present zijn wij naar Enschede afgereisd om sfeer te proeven rondom een evenement dat wereldwijd aandacht heeft. Niet alleen de sfeer werd gepeild, ook bezochten wij ‘Backstage’ om te zien hoe het achter de schermen werkt. Een gezellig en leerzaam uitje.

Eerdere items nog niet gezien? Zie ons 3FM overzicht om de eerdere beelden te zien. Klik hier.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/_TMT6nzLPFA?fs=1″ vars=”ytid=_TMT6nzLPFA&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5131″ /]

Tummers advertentie

Tagged