Grote brand bij afvalverwerker in Panningen

112 Regio Peel en Maas

Zondag avondĀ  is er brand uitgebroken in een bedrijf op het industrieterrein in Panningen. De brand was uitslaand en de brandweer is met groot materieel uitgerukt en probeert te voorkomen dat een tweede deel van het bedrijf in brand raakt.

De brand in Panningen bij afvalbedrijf Van de Weijer is onder controle. Een groot deel van het bedrijfspand is verwoest. De blus en meet werkzaamheden zullen nog de hele nacht gaan duren. Naast de brandbestrijding hebben er diverse metingen in de omgeving plaatsgevonden. Hierbij zijn tot op dit moment geen gevaarlijke stoffen aangetroffen. Over de oorzaak van de brand zijn nog geen gegevens bekend en zal nader onderzoek worden gedaan.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/rhjbHsW_bt0?fs=1″ vars=”ytid=rhjbHsW_bt0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9800″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged