Reuvenaar gepakt in Hilversum

112 Reuver

De politie in Hilversum heeft in het begin van afgelopen weekend een man uit Reuver samen met enen man uit Breda aangehouden op verdenking van handel en in het bezit hebben van softdrugs. De verdachten zijn in de leeftijd van 44 en 42 jaar.

Naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast namen agenten polshoogte bij een adres nabij het Melkpad. Aldaar werden bij het bedrijventerrein twee verdachte mannen gespot.  Tevens hing er een sterke hennepgeur rondom de percelen. Beide mannen wisten geen plausibele verklaring te geven voor hun gedrag op dit vroege tijdstip.

Tegelijkertijd zagen de politiemannen verschillende zakken met hennepplanten staan. Vermoedelijk waren deze zakken klaargezet voor verder transport. Hierop zijn de twee mannen aangehouden ter zake overtreding van de Opiumwet. Nader onderzoek wees uit dat in een leegstaande garage een hennepplantage was gevestigd. Er werden 1.141 planten en 508 stekken aangetroffen.

Tevens was er stroomdiefstal vastgesteld. Hierbij is een derde verdachte aangehouden; een 29-jarige man uit Hilversum. Bij de aanhouding zijn verschillende goederen in beslag genomen waaronder geld en mobiele telefoons.

Tummers advertentie

Tagged