Serious Request opbrengst enorm

Beesel Nieuws Reuver

In Swalmen en Reuver is er dit jaar veel geld opgehaald voor Serious Request in Enschede. Merchandise partner Mr Present heeft dit jaar 268.000 euro opgeleverd met de verkoop van merchandise artikelen. De scholen gemeenschap Broekhin in Swalmen en Reuver hebben 1630,91 euro opgehaald met de verkoop van lekkernijen en wassen van auto’s. De opbrengst van de inzamling in Beesel is bij het plaatsen van dit bericht nog onbekend.

Ruiver.nl is op uitnodiging van Mr Present afgereisd naar Enschede om verslag te doen. De opbrengst van merchandise wordt met het jaar meer. Roger Hermans uit Beesel en directeur van Mr Present deed eerder nog een gok dat er z’n 2-ton zou worden opgehaald.

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Hierdoor sterft iedere 6 seconden ergens ter wereld een baby voor, tijdens of vlak na de geboorte. Babysterfte is met name in Afrika en Zuidoost AziĆ« een ramp van formaat.

Eerdere verslagen met volledige gesprekken terug kijken? Klik hier.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/BQSLwyWrdgY?fs=1″ vars=”ytid=BQSLwyWrdgY&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9946″ /]

 

Tummers advertentie

Tagged