Lastige arrestatie na diefstal vlaggenstok

112 Regio Roermond

In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie mannen aangehouden aan de Andersonweg in Roermond op verdenking van diefstal van een vlaggenstok. Bovendien verzetten zij zich tegen hun aanhouding en werd een agent in zijn buik geschopt.

Agenten zagen woensdagnacht rond 03.00 uur een groep met een vlaggenstok lopen op de Andersonweg. Na controle bleek deze vermoedelijk gestolen te zijn door een 22-jarige man uit Den Bosch. Hierop wilde agenten de man aanhouden, maar een 46-jarige man uit Roermond was het hier niet mee eens en probeerde de arrestatie te voorkomen. Hij negeerde het verzoek om hiermee te stoppen en is vervolgens, na het inzetten van pepperspray, ook aangehouden. Een derde persoon, een 25-jarige man uit Den Bosch, probeerde de arrestatie van de 22-jarige man ook tegen te houden door de agent in zijn buik te trappen. Daarop werd de 25-jarige man aangehouden voor mishandeling. De mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Tummers advertentie

Tagged