Poging tot overval Jan Linders

112 Nieuws Offenbeek

In Offenbeek heeft vrijdagavond een onbekende verdachte geprobeerd de Jan Linders te overvallen. De dader kwam de winkel aan de Pater Claretstraat rond kwart over zeven binnen, door alert optreden van aanwezigen in de winkel, verliet de verdachte al snel de winkel. Ten tijde van de overval poging was de winkel geopend. Mogelijk dat klanten getuigen zijn geweest en zich nog niet gemeld hebben bij de politie.

De politie heeft via burgernet burgers gevraagd om uit te kijken naar de verdachte. Zijn signalement is als volgt: 1.70m, getint uiterlijk, lichte jas, donkere broek, mogelijk een wapen op zak. Getuigen die informatie hebben over deze zaak kunnen zich melden bij de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44 of geheel anoniem via 0800 – 7000.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged