600-kilo vuurwerk in woning

112 Regio Roermond

In een woning aan de Schout Kellenerstraat in Roermond heeft de politie zaterdag grote hoeveelheden illegaal en legaal vuurwerk aangetroffen.

De politie had informatie dat er mogelijk vanuit de woning vuurwerk verkocht werd. Hierop is een onderzoek ingesteld en zijn zaterdagmiddag buiten de woning drie kopers aangehouden. Het gaat om een 26-jarige, 24-jarige en 44-jarige man uit Roermond. Alle drie hadden kort daarvoor vuurwerk gekocht in de woning aan de Schout Kellenerstraat.

Daarna is de politie rond 16.00 uur de woning ingegaan en heeft daar de 42-jarige bewoner aangehouden. In de woning, schuur, kelder en zolder werd in totaal ruim 600 kilo illegaal en legaal vuurwerk aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Tummers advertentie

Tagged