Dronken Duitse rijdt tegen stilstaande auto

112 Regio Venlo

In Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige vrouw uit Straelen in beschonken toestand met haar auto tegen een geparkeerde auto op de Hogeweg aangereden. Het ongeval gebeurde even na twee uur op de Hogeweg in Venlo. Omdat de bestuurster niet aanspreekbaar was werd bij de hulpverlening ook een traumateam opgeroepen, die werd later geannuleerd.

Beide auto’s raakte zwaar beschadigd door de aanrijding.┬áDe vrouw werd aangehouden voor rijden onder invloed en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de rit naar het bureau pleegde de vrouw hevig verzet. Ook in het cellencomplex verzette de vrouw zich hevig en weigerde ze mee te werken aan een ademanalysetest. De vrouw zit vast en de politie maakt proces-verbaal op. De politie heeft na een half uur de sleepdienst de opdracht gegeven om de auto af te slepen.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged