Getuige dodelijk ongeval gezocht

112 Regio Venlo

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelbus die op 17 december getuige was van een dodelijke aanrijding. Op maandag 17 december vond er op de kruising Tegelseweg / Hulsterweg rond 17.30 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een voetganger. De voetganger, een 21-jarige vrouw uit Grubbenvorst, raakte hierbij ernstig gewond en is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en komt graag in contact met getuigen omdat de oorzaak nog onduidelijk is.

De politie komt graag in contact met de mannelijke bestuurder van een witte bestelbus, die ten tijde van het ongeval op de rechterweghelft op de Tegelseweg richting Venlo voor de verkeerslichten met de kruising Hulsterweg stond. Bent u deze bestuurder of denkt u deze te kennen, dan verzoekt de politie contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44.

 

Tummers advertentie

Tagged