Drie personen aangehouden voor vernieling

112 Regio Venlo

Twee 17-jarige jongens uit Belfeld en een 19-jarige man uit Steyl zijn maandagmiddag door de politie aangehouden voor vernieling en het voorhanden hebben van illegaal vuurwerk. De politie kreeg een melding dat er een vernieling had plaatsgevonden op de Sint Michaelstraat in Steyl.

Vanuit een auto zou vuurwerk tegen een muur zijn gegooid waardoor er schade was ontstaan. Even later zag de politie de personenauto met drie inzittenden rijden op de Bakenbosweg in Tegelen. De bestuurder kreeg een stopteken. In de personenauto troffen agenten verschillende soorten illegaal vuurwerk aan. Alle drie de personen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de verdachten thuis werden zoekingen verricht en daarbij is ook bij alle drie een hoeveelheid illegaal vuurwerk in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Tummers advertentie