Dode na ongeval op A2

112

In de nacht van woensdag op donderdag is een 43-jarige man uit Kinrooi ernstig gewond geraakt na een ongeval op de A2 ter hoogte van het AC restaurant. Een personenauto met Belgisch kenteken reeds met hoge snelheid achterop een invoegende vrachtauto die geladen was met brood.

In de personenauto zat verder niemand dan de bestuurder. De man heeft lange tijd bekneld gezeten in zijn voertuig, en is in kritische toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Een dag later overleed hij aan zijn verwondingen.

Politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De A2 richting het zuiden, was daardoor enkele uren volledig afgesloten in verband met technisch onderzoek.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/NuoyBP2ntXI?fs=1″ vars=”ytid=NuoyBP2ntXI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8341″ /]

Tummers advertentie