Vrouw mishandeld na loslopende hond

112 Regio Roermond

De politie is op zoek naar de verdachte van een zware mishandeling die donderdagavond rond 17.30 uur plaatsvond op de Oranjelaan. Een 42-jarige vrouw uit Roermond liep op dat moment met haar hond over de Oranjelaan. De hond liep los en er naderde een fietser. De hond rende een stukje met de man mee en de man op de fiets stopte. De vrouw liep naar de man toe en hij reageerde direct erg agressief en gooide het slachtoffer tegen de grond.

Toen de man weg was bleek dat ze diverse verwondingen had aan haar hoofd en rug, waarvoor ze inmiddels medisch behandeld is. Het ging hierbij om snee├źn, die mogelijk met een scherp voorwerp zijn toegebracht.

Het signalement van de verdachte: man met een getint uiterlijk, ongeveer 1.80m lang, smal postuur, leeftijd rond de 30 a 35 jaar. Hij droeg een dikke, donkere winterjas op heuplengte, de jas had een capuchon. Verder droeg hij een donkere broek en sprak hij Nederlands met een buitenlands accent. De politie wil graag meer informatie over deze man en dit incident. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Tummers advertentie