Milieupark Reuver iedere dinsdag gesloten

Gem. Beesel Nieuws

Vanaf 1 januari 2013 is het Milieupark in Reuver iedere dinsdag gesloten. Dat heeft de gemeente laten weten op haar website. Vanaf maandag gaat de nieuwe afvalinzameling in de gemeente Beesel van start. De nieuwe afvalinzameling houdt in: de komst van milieustraatjes, een aantal wijzigingen op het milieupark en het stoppen met de uitgifte van de Plastic Heroes-zakken.

De gemeente Beesel stapt in de hele gemeente over op milieustraatjes met ondergrondse containers. Hiermee willen ze de afvalinzameling voor u als inwoner gemakkelijker maken. De milieustraatjes zijn altijd toegankelijk en bestaan uit een vijftal ondergrondse containers. Vanaf maandag kunt u in deze containers uw textiel, blik, drankpakken, glas en kunststof storten. De milleustraatjes in Reuver en Offenbeek zijn te vinden op de hoek Oude Baan / Den Roover, hoek Burgemeester Claessenstraat / Heerstraat en Pastoor Ceijssensstraat. In Beesel is z’n straatje bij sportpark De Solberg aan de St.Antoniusstraat.

Alternatieve afvalbrengpunten
Op diverse andere locaties binnen de gemeente kunt u verschillende afvalsoorten wegbrengen. Dit wijzigt niet. Zo kunt u uw frituurvet en -olie nog steeds bij een aantal supermarkten inleveren. Papier wordt, net zoals voorheen, maandelijks opgehaald door verenigingen. Textiel kunt u aanbieden bij BIS BIS. En voor uw bouwpuin en grof tuinafval blijft u terecht kunnen bij lokale bedrijven. Alle alternatieve afvalbrengpunten blijven onveranderd en maken het gemakkelijk uw afval te scheiden en uw woonomgeving schoon te houden.

Tummers advertentie