Overval juwelier mislukt

112 Regio Roermond

Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben vrijdagavond geprobeerd een juwelier in Roermond te overvallen. Even voor zes uur kwam het duo de zaak aan de Schoenmakersstraat binnen.  Op dat moment was de eigenaresse en een klant binnen.

De mannen dreigden ieder met een vuurwapen. Zonder buit gingen ze er vandoor en op een scooter zijn ze in de richting van het Wilhelminaplein gevlucht. Volgens L1 zou een medewerker de overvallers hebben verjaagd.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die rond het tijdstip van de poging overval twee mannen met de geruite ‘big shopper’ tas hebben zien wegrijden op een scooter of andere informatie hebben worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. Anoniem kan ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Tummers advertentie

Tagged