Reuverse judoka gehuldigd in Echt-Susteren

Nieuws Reuver Sport

Reuverse Judoka Samantha Bernards is met het meisjes team judo -15 jaar gehuldigd op gemeentehuis Echt-Susteren. Afgelopen donderdag werden in het gemeentehuis in Echt-Susteren verschillende sporttalenten individueel en als team gehuldigd voor zowel landelijk (NK) als Europese (EU) prestaties.

Zo ook het meisjes team judo-15 jaar van judo vereniging Hercules uit Echt waar Samantha Bernards ook deel van uit maakt. De dames werden gehuldigd voor de prestatie 1e plaats op de Nederlandse Kampioenschappen judo voor team meisjes -15 jaar (NK) in Beverwijk. Ze mochten van Burgemeester Jos Hessels een prachtige medaille in ontvangst nemen. Daarna werden er nog verschillende foto’s gemaakt met alle sporters, en kon er rijkelijk gebruik gemaakt worden van een hapje en een drankje.

Namens de gehele crew van Ruiver.nl gefeliciteerd met de huldiging!

Tummers advertentie

Tagged