Auto uitgebrand op N271

112 Reuver

Maandagavond is een auto op de N271 uitgebrand tussen Reuver en Swalmen. Door nog onbekende oorzaak vatte een BMW vlam, de bestuurder wist de auto snel van de weg te krijgen en alarmeerde de brandweer. Een medewerker van een beveiligingsbedrijf probeerde nog de auto te blussen, helaas zonder succes.

De brandweer was op dat moment bezig met een oefening in Reuver aan de Dr Poelsstraat, binnen enkele minuten was de brandweer ter plaatse. De vlammen grepen snel om zich heen, de brandweer kon niet voorkomen dat de auto verwoest werd door de vlammen. Het verkeer tussen Reuver en Swalmen op de N271 liep enige stremming op vanwege de bluswerkzaamheden.

[embedplusvideo height=”507″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/HbRHPuhHIfc?fs=1″ vars=”ytid=HbRHPuhHIfc&width=640&height=507&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1550″ /]

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/uYO6uWCtrQU?fs=1″ vars=”ytid=uYO6uWCtrQU&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4503″ /]

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged