Komst glasvezel aan zijde draadje

Gem. Beesel Nieuws

De komst van glasvezel in de gemeente Beesel is erg onzeker. Volgens de eerste telling van Reggefiber heeft momenteel pas 10,1% zich aangemeld, terwijl er 30% nodig is. Met nog twee weken te gaan, komt de peildatum van 20 januari snel dichterbij.

Inschrijven wordt nog leuker tijdens de actieweken.
Inwoners die zich tijdens de actieweken een glasvezelabonnement afsluiten in de glasvezelwinkel, krijgen van Reggefiber een waardebon voor producten naar keuze bij ’t Kaashuys in Reuver cadeau. De actieweken worden georganiseerd van zaterdag 12 januari tot en met zaterdag 19 januari. De waardebon voor ‘t Kaashuys is tot eind februari 2013 in te leveren bij ’t Kaashuys aan de Pastoor Vranckenlaan 24 in Reuver.
Op zaterdag 19 januari organiseren we de laatste inschrijfdag in de glasvezelwinkel. Ook de serviceproviders zijn dan aanwezig om persoonlijk advies te geven.
Kies

Kies voor de toekomst
Kiest minder dan 30% van de inwoners van Beesel voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat Beesel weer de kans krijgt om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. En dat zou toch zonde zijn. Maak daarom voor 20 januari een keuze uit de abonnementen van Fype, Helden van Nu, KPN, Lijbrandt, OnsBrabantNet, Scarlet, Solcon, Tele 2, Telfort, TriNed, Vodafone en XS4ALL.

Tummers advertentie

Tagged