Keulseweg afgesloten na gas lucht

112 Nieuws Offenbeek

De Keulseweg in Offenbeek is dinsdagavond lange tijd afgesloten geweest vanwege een gaslucht. De brandweer werd gealarmeerd toen iemand een gas rook. Zover bekend werd 1 woning korte tijd ontruimd, na metingen in de woning werd die snel vrijgegeven. Na enige tijd was het gas niet meer te ruiken.

Een adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) werd opgeroepen om nauwkeurig te meten. Na anderhalf uur uitvoerig zoeken heeft de brandweer de Keulseweg weer vrijgegeven. Waar het gas vanaf kwam is niet bekend.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/9KdOmYyhSKU?fs=1″ vars=”ytid=9KdOmYyhSKU&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5737″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged