Nieuwjaarsreceptie gemeente Beesel

Gem. Beesel Nieuws

Traditie getrouw, de tweede werkdag de nieuwjaarsreceptie bij de gemeente Beesel. Of het ook een traditie is om de datum verkeerd te vermelden op de uitnodiging is niet bekend, echter is het niet de eerste keer dat het foutief werd aangegeven. Zo werd er op de uitnodiging aangegeven dat de receptie op woensdag zou zijn.

Een nieuw jaar, opnieuw hard werken om verschillende hoogte punten te maken. Zo blikken wethouders en burgemeester terug op 2012. Zo was voor wethouder Jacobs het zorg project in de Brink een hoogte punt voor 2012. Wethouder Smolenaars is van mening dat elk project een meerwaarde heeft voor de burger. De koop en de realisatie voor woningbouw op Molenveld-Zuid is wel een absolute uitschieter van vorig jaar. Verlijsdonk kijkt terug op een succesvolle deelname aan de duurzaamheids-prijsvraag.

Komend jaar zal er hard gewerkt worden volgens Smolenaars aan de verdere aanpak voor Molenveld-Zuid. Jacobs verheugd zich op de oplevering van het WMO-loket in het centrale zorggebouw de Brink. Verlijsdonk werkt verder met de burgerparticipatie en project Heyencamp. Burgemeester Dassen liet weten in een speech dat de huidige economische vooruitzichten niet ideaal zijn, maar door samen investeren in de toekomst komen we er goed uit.

Volledig interview bekijken met de wethouders en burgemeester? Klik op de naam voor het interview van Petra Dassen, Bram Jacbos, Jan Smolenaars, Ton Verlijsdonk & Terrence Vroomen.

[embedplusvideo height=”388″ width=”680″ standard=”http://www.youtube.com/v/l6EFJgmBsGo?fs=1″ vars=”ytid=l6EFJgmBsGo&width=680&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7438″ /]

Tummers advertentie

Tagged