BVC Holyoke haalt NK naar Belfeld

Sport

Het NK zitvolleybal 2013 is in Belfeld. Daarvoor heeft volleyclub BVC Holyoke de organisatie binnengehaald. Op 11 mei 2013 nemen de vier beste zitvolleybalteams het tegen elkaar op in sporthal de Hamar. In totaal waren er 5 kandidaten om het evenement te organiseren maar BVC Holyoke kwam als beste uit de bus. Binnen de club is zitvolleybal namelijk al jaren een gewoonte en heeft grote belangstelling van andere leden en mensen uit de buurt. BVC Holyoke werd drie keer eerder landskampioen. Slechts een keer eerder organiseerde ze het kampioenschap. Holyoke staat op dit moment derde in de competitie.

Tijdens het NK nemen de vier beste teams uit de competitie het tegen elkaar op. In kruisfinales nemen eerst de nummers 1 en 4 tegen elkaar op en 2 en 3. Vervolgend spelen de winnaars van beide wedstrijden de finale diezelfde dag. Voorgaande edities van de playoffs waren in Apeldoorn, Pijnacker en Almere.

Tummers advertentie

Tagged