Honderden kerstbomen ingezameld

Beesel Nieuws Offenbeek Overige Reuver

Kinderen in Offenbeek, Reuver en Beesel hebben woensdagmiddag weer honderden bomen ingeleverd bij het verzamelpunt. De gemeente organiseert jaarlijks een inzamelactie van afgedankte kerstbomen in de drie kernen. Op de verzamelpunten waren ondanks de regen al op tijd veel kinderen met tientallen kerstbomen. Net zoals voorgaande jaren konden de kinderen per kerstboom een prijs winnen. Variƫrend van een spelcomputer tot vrij kaarten om te zwemmen of bowlen. Zover bekend is 1 hoofdprijs niet gewonnen op een inzamelpunt.

Hoewel het het tijdens het inzamelen regende, waren er toch weer vele kerstbomen opgehaald door de kinderen. Wel waren het er minder dan vorig jaar. Dat komt mede doordat er dit jaar minder kerstbomen beschikbaar waren. Ook kiest men vaker voor een kunst-boom tijdens kerst.

Prijsuitreiking hoofdprijzen:
Van 15:00 – 16:00 uur gaan we met de hoofdprijswinnaars eerst een uurtje bowlen onder het genot van een drankje, daarna worden de hoofdprijzen uitgereikt door burgemeester Petra Dassen.
De prijswinnaars worden hier op woensdag 16 januari om 14:45 uur verwacht bij de bowlingbanen van Landal de Lommerbergen.
Dus als je een van de hoofdprijzen hebt gewonnen krijg je in plaats van de prijs een uitnodiging om op woensdag 16 januari om 14:45 te komen naar de bowlingbanen van Landal de Lommerbergen waar dan de prijsuitreiking plaats zal vinden.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged