Negende keer Dichters Dichterbij

Events Reuver

Brasserie De Vertraging en Eskacé, de stichting voor kunst en cultuur in de gemeente Beesel, organiseren op, donderdag 24 januari 2013, voor de negende keer Station Reuver, Dichters Dichterbij. Te gast zijn Qurien van Haelen en Leo Hermens

Quirien van Haelen (pseudoniem van Frits Criens jr. -1981) is leraar Nederlandse en dichterperformer. Aanvankelijk publiceerde hij regelmatig met zijn pa, zoals de bundel Vader & zoon, die door Drs. P welluidend werd ingeleid. In 2004 was hij de jongste opgenomen dichter is in de grote bloemlezing Gerrit Komrij (2004). Zijn laatste bundel is ZAP (2010).

Leo Hermens werd in 1961 in Heerlen geboren in de Vroedvrouwenschool en groeide op onder de rook van staatsmijn Emma, aan de voet van de kolenberg. Hij woont in Vianen en werkt in een ziekenhuis waar hij hersen- en anderszins zenuwstelselbeschadigden op de been helpt. In 2005 debuteerde hij met Tozoverdetover. Recent ging radio waterval de lucht in (2012).

Dichters Dichterbij is in het voormalig stationsgebouw in Reuver vanaf 20:00 uur. De muziek wordt weer verzorgd door Sanne Verdonck en Laurens-Jan Pubben. Presentator is Peter Winkels.
Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis; aanmelden via [email protected] (tel: 077-4743350) Vol is vol!

Tummers advertentie

Tagged