Mike Smets jeugdprins Reuver

Events Nieuws Reuver

Fiëste, Chatte en Chille, det is wat veur willen!” Onder dit motto is Mike Smets op 11 januari tijdens het 3e Jeugdprinsebal uitgeroepen tot Jeugdprins Mike I. Mike is zoon van Peter Smets en Aadwief 2011 José Smets.

Het 3e Jeugdprinsebal van de Windbuujels begon met het aftreden van Prinses Maxie I. Nadat ze door de Ruiverse Aad Jeudprinsen als nieuw lid was opgenomen heeft zanggroep Sjeiv haar feestelijk uitgezwaaid. Terwijl Sjeiv nog stond te spelen nam de spanning in de zaal toe. Onder begeleiding van veel muziek en een enorme “herriemaeter” werd Mike op spectaculaire wijze gepresenteerd.

Hiermee is het nieuwe seizoen voor de Windjbuujels’ Jeug gestart. Prins Mike I en zijn adjudanten Ruben en Shawn zullen onder de vlag van Windjbuujels’ Jeug bij alle vastelaoves activiteiten namens de Ruiverse jeugd voorop gaan. Hierbij worden ze ook dit jaar met flair en klasse begeleid door de eigen dansgarde, vors Nick, president Kwin, ceremoniemeester Mandy, vlaggendragers Samora en Anita en de Raod van Ellef. De Ruiverse vasteloavesvierders gaan voelen dat voor de Ruiverse jeugd tot as-woensdag nog maar een ding geldt: “Fiëste, chatte en chille, det is wat veur willen”.

De receptie van Jeugdprins Mike I is op zondag 20 januari. Uiteraard is iedereen van harte welkom om ’t jeugdtrio te komen feliciteren.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged