Esmeralda Puts zevende tijdens Dutch Open Espoir

Sport

Judoka Esmeralda Puts uit Reuver,J.T.C. Eindhoven heeft in Eindhoven tijdens het internationaal sterk bezet judotournooi,tevens het eerste meetmoment in de -21,-52 k.g een zevende plaats behaald.
Haar eerste partij moest ze tegen de francaise Bouchard,de latere finalist.Esmeralda had het moeilijk en verloor uiteindelijk op strafpunten.Vervolgens in de verliezersronde kreeg ze Lisa Heyman,deze won Esmeralda overtuigend met ippon.

Hierna moest ze tegen de belgische Aino Gansemans.Deze sloot Esmeralda winnend af met een yuko. In haar volgende partij kreeg ze de zweedse Lundi.Hier stond ze sterk te judoen maar kreeg toch een score tegen die ze niet meer kon herstellen. Uiteindelijk eindigde Esmeralda als beste Nederlandse in deze poule.

Tummers advertentie

Tagged