Klachten over glasvezelwerving?

Gem. Beesel Nieuws

Afgelopen week hebben wij verschillende klachten binnen gekregen over de werving van glasvezel abonnementen door verschillende providers. Zo zou er naar verluid op een agressieve manier geprobeerd worden om abonnementen te schrijven dmv een voet tussen de deur te zetten. Dit zou verschillende keren gebeurt zijn bij senioren woningen.

Reggefiber betreurt dat er wervers zijn die zich niet aan de spelregels houden. Regefiber liet weten dat klachten gemeld kunnen worden bij de Glasvezelwinkel in Reuver aan de Pastoor Vranckenlaan. Zij kunnen dan direct het betreffende provider en persoon opsporen. Durft of bent u niet in staat om het te melden bij Reggefiber, kunt u het ook aan ons doorgegeven via mail zodat wij uw klacht doorgegeven. Verder laat Reggefiber weten dat “inwoners die al gekozen hebben voor een glasvezelabonnement, kunnen een tuinprikker of een sticker ophalen in de winkel. Hiermee maken ze zichtbaar dat zij al gekozen hebben en zullen de huis aan huis verkopers niet meer bij hen aanbellen.

Aanstaande zaterdag is de deadline om de benodigde 30% te behalen die nodig is voor het glasvezel netwerk wordt aangelegd. Momenteel loopt er een actie week in de glasvezelwinkel van Reggefiber. Inwoners die zich deze week een glasvezelabonnement afsluiten in de glasvezelwinkel, krijgen van Reggefiber een waardebon voor producten naar keuze bij ’t Kaashuys in Reuver cadeau. Kiest minder dan 30% van de inwoners van Beesel voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat Beesel weer de kans krijgt om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van Reggefiber.

Informatie en persoonlijk advies. Inwoners met vragen over glasvezel of glasvezelabonnementen kunnen terecht in de glasvezelwinkel in Reuver en het mobiele glasvezelservicepunt in Beesel. Hier staan medewerkers klaar om inwoners te voorzien van een persoonlijk en onafhankelijk advies. De glasvezelwinkel aan de Pastoor Vranckenlaan 26 in Reuver is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het mobiele glasvezelservicepunt aan de Markt in Beesel is gedurende de actieweken de gehele week geopend. Kijk voor meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/beesel

Tummers advertentie

Tagged