Tim Tosserams jeugdprins Belfeld

Regio Venlo

ijdens het prinsenbal in residentie Cafe-Zaal Juliana is afgelopen zondag voor de 56ste keer de Jeugdprins van het Belhamelriek uitgeroepen. Prins Tim I Tosserams werd om 18:11 uur gepresenteerd als nieuwe jeugdprins 2013. Na het afscheid van voorgangster Prinses Ella I startte de regeerperiode van de nieuwe jeugdprins. De prinsenbal was een perfecte opwarmer voor de komende carnavalsperiode waarin Tim I de scepter stevig zal zwaaien bij de Belfeldse jeugdvereniging. In Belfeld heeft de carnavals vereniging een algemene motto, namelijk : “Van achtersteveure toet binnesteboete”.

Op zondag 3 februari is er gelegenheid om de kersverse prins te feliciteren tijdens de receptie vanaf 16:00 uur in Juliana. Ook dit jaar zal op carnavalsdinsdag 12 februari het Sjloëtingsbal plaatsvinden in Cafe-Zaal Juliana. Entree is gratis en toegang is van jong tot oud vanaf 18:00 uur. Muziek wordt verzorgd door  DJ Jeffrey.

Tummers advertentie

Tagged