Aanhouding na vondst drugs en 6 wapens

112 Regio Roermond

Een woning aan de aan de Deken Rhoenstraat en Koninginnelaan zijn dinsdagmiddag rond 16.00 uur door de politie doorzocht omdat er informatie was over mogelijke wapens in de woningen. In de woning aan de Deken Rhoenstraat werden geen wapens aangetroffen.

In de woning aan de Koninginnelaan werden in de garage en op andere plaatsen in de woning verschillende wapens aangetroffen waaronder een luchtdrukwapen, stroomstootwapen, gasdrukpistool, dubbelloops jachtgeweer, revolver en patroonhouders. Ook werd er ruim 10 kilo gedroogde hennep aangetroffen, gestolen kentekenplaten en enkele duizenden euro’s.

Een 19-jarige verdachte uit Roermond is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Donderdag wordt hij voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Tummers advertentie

Tagged