Gemeente deelt prijzen uit

Beesel Offenbeek Reuver

Burgemeester Dassen heeft vanmiddag bij de Lommerbergen na twee potjes bowlen, de hoofdprijzen uitgedeeld na de kerstbomen actie. In de gehele gemeente zijn tijdens de kerstbomenactie 1400 kerstbomen verzameld. Voor elke kerstboom werd een enveloppe getrokken door de kinderen. Op de drie locaties waren er 2 hoofdprijzen te winnen per locatie, waaronder een Nintendo Wii en een Tablet computer. Vele overige enveloppen waren gevuld met vrijkaarten die beschikbaar waren gesteld door de Lommerbergen om te zwemmen, bowlen etc.

Voor de uitreiking werd er door de winnaars gebowld met de burgemeester. Hoewel zij vaker te vinden was op de bowling baan kon ze niet voorkomen dat ze werd ‘verlagen’ door de jonge winnaars. De winnaars: Tom, Gijs, Max, Job en Robin. Hoewel er 6 hoofdprijzen waren, zijn er vandaag 5 uitgereikt. Een hoofdprijs was namelijk door de gelukkige winnaar niet gezien en is teruggevonden in de prullenbak. Een extra prijs (een Wii) dus voor volgend jaar!

 

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged