Reuver eindpunt op Maaslijn door storing

Regio Roermond Regio Venlo Reuver

Tijdens de ochtend spits is het treinverkeer op de Maaslijn ernstig ontregeld. Vervoerder Veolia heeft laten weten dat er vanaf Roermond bussen rijden bij uitvallende treinen.

Waar de storing door wordt veroorzaak is niet bekend. Vele treinen tussen Nijmegen en Roermond hadden een opgelopen vertraging van 10 tot 25 minuten. Om weer op tijd terug te kunnen rijden werd Reuver als eindstation gebruikt. De verstoringen waren rond 11:00 opgelost.

NS
Ook de NS heeft problemen op het spoor. Voornamelijk in Brabant, rond Breda zijn reizigers een half uur tot een uur langer onderweg door een wisselstoring. Tussen Tilburg en Boxtel rijden helemaal geen treinen. Rond ’s Hertogenbosch is het daardoor zo druk dat treinen het station niet meer binnen kunnen rijden. De wisselstoringen zijn veroorzaakt door de vorst.

Tummers advertentie

Tagged